23-10-2010

Het was een vermoeiende nacht voor de baasjes, we willen het zo goed mogelijke doen en dat betekent dat we van ieder pufje wat Bo maakt wakker worden en natuurlijk netjes 3x met Bo naar buiten zijn gegaan voor een plasje.



Dit zorgde er wel voor dat Bo de eerste dag meteen zindelijk was. Tot nu heeft Bo nog geen enkele keer een plasje gedaan in de bench, soms haalt hij de deur net niet, maar dat gebeurt nou eenmaal met pups. Bo is in ieder geval heel blij met de woonkamer en heeft zijn plekje aan het voeteneinde van de chaise longue in de woonkamer gevonden!

We zijn meteen begonnen met het omvoeren van de brokjes die me mee kregen van de fokker naar de brokjes van royal canin die in het puppy pakket zaten. nu maar hopen dat dit voer voor Bo werkt, er zit wel bietenpulp in, wat afgeraden is door de fokker. in ieder geval heeft Bo zeker een goede eetlust, super nieuwsgierig en lekker actief.

Dinsdag gaan we naar de dierenarts voor de algemene check.



Ook komen vandaag Dio & Dax naar ons huis in Duitsland, dat betekent de vrachtwagen van stal halen, schoonmaken (Bo hield de wacht vanaf de laadklep), vervolgens naar de pension stal, de paarden inladen en dan eindelijk weer terug naar Duitsland met de paarden in de laadbak, en Bo naast me in de vrachtwagen.





Toen we weer in de auto zaten was Bo heerlijk rustig, een echte auto hond. Helemaal geen last van wagenziekte en gaat lekker liggen en slapen tot we bij de bestemming zijn.
Allemaal nieuwe invloeden en al met al; weer een vermoeiende maar leerzame dag voor Bo.

Geen opmerkingen: